Jobba hos oss

Bildtext saknas

Vi har jobb för dig som vill utvecklas och trivas länge. Hos oss kan du må bra och få balans i livet.
Vi ger dig möjlighet att bidra till ett bättre samhälle för alla. 

Glada Hudikhem är ett av Hudiksvalls kommun helägt bostadsbolag som äger och förvaltar 4 505 lägenheter och 18 715 kvm lokaler fördelat över hela kommunen. Vi omsätter 329 Mkr (2022) och har 100 anställda. Vi är ett aktivt bostadsbolag med stort intresse för den lokala samhällsutvecklingen.

Glada Hudikhems värdegrund

Glada Hudikhem vill bidra till kommunen och bolagets vision genom att verka i linje med vårt varumärkeslöfte – ”Glada Hudikhem – Där minnen skapas” samt efterleva våra kärnvärden Helhet, Engagemang och Möjlighet.

Våra kärnvärden bygger våra gemensamma värderingar som vägleder oss i vårt dagliga arbete. Det som sammanfattas med ordet HEM, som är en påminnelse om att vi arbetar med något mycket större och viktigare än hus. Vi arbetar med människors HEM, där minnen skapas.


Lediga tjänster

Arbetsbeskrivning
Uppdraget är företagsledande och innefattar ansvar för utveckling och förvaltning av de områden och processer som ska ge en god kvalitet avseende:

· Hyresgästdialog och för den tillhörande system och arbetssätt.

· Marknadsanalys för bolaget och projekt.

· Kvalitativ och säker process för hyreshantering så som marknadsföring av lägenheter/bostadsområden, kontrakthantering från tecknande till avslut, hyresdebitering och kravhantering.

· Kundtjänst innefattande telefoni mottagande av hyresgästers frågor och felhantering.

· Bosociala frågor

Funktionen ingår i bolagets ledningsgrupp och rapportering sker till VD. I uppdraget finns ett särskilt ansvar för samverkan med bolagets förvaltningsavdelning.

Inom ramen för uppdraget kommer du som kundtjänstchef också operativt delta i de arbetsuppgifter som avdelningen ansvarar för och därutöver delta och leda bolagsövergripande utvecklingsprojekt.

Vem är du
Vi ser gärna att du har erfarenhet av bolagsledande arbete samt arbete i ledningsgrupp. Ledarskapserfarenhet förvärvad som linjechef eller projektledare för större projekt kan också ses som en lämplig bakgrund för tjänsten.

Har du tidigare jobbat inom en kommunal organisation och gärna med erfarenhet från fastighetsområdet är det meriterande. Vi sätter särskilt värde på om du arbetat med frågor kopplat till kunddialog, kundservice samt marknadsanalys och marknadsbearbetning.

Du har erfarenhet från att utveckla och driva processer där verksamhetsutveckling skett tillsammans med andra. Att leda i förändring är en naturlig del av ditt ledarskap.

Det är meriterande om du tidigare har rapporterat till styrelse och gärna i en kommunal kontext och utarbetat beslutsunderlag som säkerställer förståelse av ärenden och väl avvägda beslut.

Kvalifikationer
Vi söker en person med akademisk utbildning eller en person som med dokumenterad erfarenhet visar att man behärskar uppdraget och de frågor som uppdraget innehåller.

Bolagets uppdrag bygger på att skapa goda livsmiljöer för människor med olika förutsättningar och har du kompetens inom områden så som samhällsvetenskap, beteendevetenskap är det meriterande liksom erfarenhet att jobba med juridiska frågeställningar kopplat till dina tidigare uppdrag.

Uppdraget innebär ansvar för bolagets hyresgästdialog samt marknadsbearbetning. Detta ställer stora krav på att du kan kommunicera både muntligt och skriftligt på engelska, då många av våra hyresgäster inte talar svenska.

Anställningsvillkor
Anställningen på heltid.

För anställningen tillämpas K-avtalet mellan Fastigo och Vision, ledarna samt AiF, Akademikerförbunden inom Fastigos avtalsområde (Sveriges Ingenjörer, Akademikerförbundet SSR, Civilekonomerna, Jusek och Sveriges Arkitekter.

Lönen är individuell och sätts med rekryterad persons erfarenhet som grund, samt bolagets löneläge i övrigt.

Ansökan
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta;

VD Stefan Söderlund 070-1916301

Fackliga företrädare är Stig Andersson 0650-354 35.

Varmt välkommen med din ansökan, urval sker löpande senast 2023-12-10 till:

Ansök hos Jobtip

Var ligger arbetsplatsen?
Stationsgatan 3 B
82445 Hudiksvall

 

Vi är intresserade av ekonomer, målare, snickare, rörmockare, projektledare, marknad, kundtjänst och IT. 
Maila din spontanansökan till info@hudikhem.se.

      

Förmåner för dig som fast anställd

Friskvård

Som förmån har vi friskvårdtimme eller friskvårsaktivitet. Vi har även tillgång till massage en gång i månaden samt regelbunden hälsokontroll.

Flexibla arbetstider

Flextid samt möjlighet att jobba hemifrån.