Lediga tjänster

Vi har jobb för dig som vill utvecklas och trivas länge. Hos oss kan du må bra och få balans i livet.
Vi ger dig möjlighet att bidra till ett bättre samhälle för alla. 

Glada Hudikhem är ett av Hudiksvalls kommun helägt bostadsbolag som äger och förvaltar 4 498 lägenheter och 18 408 kvm lokaler fördelat över hela kommunen. Vi omsätter 322 Mkr och har 91 anställda. Vi är ett aktivt bostadsbolag med stort intresse för den lokala samhällsutvecklingen.

Glada Hudikhems värdegrund

Glada Hudikhem vill bidra till kommunen och bolagets vision genom att verka i linje med vårt varumärkeslöfte – ”Glada Hudikhem – Där minnen skapas” samt efterleva våra kärnvärden Helhet, Engagemang och Möjlighet.

Våra kärnvärden bygger våra gemensamma värderingar som vägleder oss i vårt dagliga arbete. Det som sammanfattas med ordet HEM, som är en påminnelse om att vi arbetar med något mycket större och viktigare än hus. Vi arbetar med människors HEM, där minnen skapas.


Lediga tjänster

Glada Hudikhem är ett av Hudiksvalls kommun helägt bostadsbolag som äger och förvaltar 4 498 lägenheter och 18 408 kvm lokaler fördelat över hela kommunen. Vi omsätter 322 Mkr och har cirka 100 anställda. Vi är ett aktivt bostadsbolag med stort intresse för den lokala samhällsutvecklingen.

Våra kärnvärden Helhet, Engagemang och Möjlighet bygger våra gemensamma värderingar som vägleder oss i vårt dagliga arbete. De sammanfattas med ordet HEM, som en påminnelse om att vi arbetar med något mycket större och viktigare än hus. Vi arbetar med människors HEM, där minnen skapas.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en vikarierande lokalvårdare till vårt team som består av 12 medarbetare som arbetar inom Hudiksvallskommuns gränser där vi har vårt fastighetsbestånd.

Som lokalvårdare på Hudikhem ansvarar du för att städa trapphus, tvättstugor och källargångar. I din roll ansvarar du för ett eller flera bostadsområden. Du arbetar självständigt men ibland hjälps vi åt med varandras områden. Du rapporterar till områdesförvaltare.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som lokalvårdare har du en avslutad gymnasial utbildning. Har du yrkeserfarenhet som lokalvårdare ser vi det som meriterande. Har du genomfört utbildningar inom området ser vi det som meriterande. Har du tidigare erfarenhet från fastighetsbranschen ser vi det också som meriterande.

För att ta dig runt på våra områden krävs att du har körkort för personbil. Vi ser också att du är en van användare av mobil då dessa är dina arbetsredskap.

Arbetet innebär mycket kontakter med hyresgäster och kollegor, därför behöver din kommunikation vara tydlig på svenska i tal och skrift. Behärskar du även andra språk ser vi det som meriterande.

Vem är du
Vi söker dig som är van vid att jobba serviceinriktat eftersom tjänsten innebär många kontakter med våra hyresgäster. Du är också en person som kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett bra sätt.

Du ser vad som behöver göras, får saker att hända och inser vikten av att dela med dig av information och kunnande till dina kollegor.

Vidare söker vi dig som trivs med att jobba självständigt men samtidigt medverka i lagarbetet för att leverera högsta service och på bästa sätt uppfylla vårt mål - nöjda hyresgäster!

Är du dessutom en person som är bra på att skapa förtroende i relation till kunder och arbetskamrater så ska du ska söka tjänsten som lokalvårdare hos oss på Hudikhem.

Vad erbjuder vi?
Som lokalvårdare erbjuds du en varierad tjänst med stor teamkänsla där du har möjlighet att påverka din arbetsdag.

Vi erbjuder också friskvård/peng, friskvårdstimme och massage.

Tjänsten är en vikarietjänst på heltid omgående fram till 31 dec.

Urval sker löpande och tillträde sker efter överenskommelse.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta;
Områdeschef Jan Östergren 0650-359 24

Fackliga företrädare är Sukanya Kaewla Ståby 0650-354 60

Kontroll ur straffregistret kommer att krävas.

Ansökan senast 2023-09-24.

Sök jobbet här

 

   

Vi är intresserade av ekonomer, målare, snickare, rörmockare, projektledare, marknad, kundtjänst och IT. 
Maila din spontanansökan till info@hudikhem.se.

      

Förmåner för dig som fast anställd

Friskvård

Som förmån har vi friskvårdtimme eller friskvårsaktivitet. Vi har även tillgång till massage en gång i månaden samt regelbunden hälsokontroll.

Flexibla arbetstider

Flextid samt möjlighet att jobba hemifrån.