Lediga tjänster

Vi har jobb för dig som vill utvecklas och trivas länge. Hos oss kan du må bra och få balans i livet.
Vi ger dig möjlighet att bidra till ett bättre samhälle för alla. 

Glada Hudikhem är ett av Hudiksvalls kommun helägt bostadsbolag som äger och förvaltar 4 498 lägenheter och 18 408 kvm lokaler fördelat över hela kommunen. Vi omsätter 322 Mkr och har 91 anställda. Vi är ett aktivt bostadsbolag med stort intresse för den lokala samhällsutvecklingen.

Glada Hudikhems värdegrund

Glada Hudikhem vill bidra till kommunen och bolagets vision genom att verka i linje med vårt varumärkeslöfte – ”Glada Hudikhem – Där minnen skapas” samt efterleva våra kärnvärden Helhet, Engagemang och Möjlighet.

Våra kärnvärden bygger våra gemensamma värderingar som vägleder oss i vårt dagliga arbete. Det som sammanfattas med ordet HEM, som är en påminnelse om att vi arbetar med något mycket större och viktigare än hus. Vi arbetar med människors HEM, där minnen skapas.


Lediga tjänster

Arbetsuppgifter

Utvändig fastighetsskötsel av grönytor och planteringar. Du som söker skall vara mellan 15 - 19 år gammal och arbetet avser 38 timmar i veckan i minst tre veckor.

Mer information om tjänsten hittar du i Sommarjobbsansökan (PDF).
Denna PDF kan du fylla i direkt på skärmen. Sedan sparar du ner en kopia på din dator och bifogar den i mailet till oss.

   

Förmåner för dig som fast anställd

Friskvård

Som förmån har vi friskvårdtimme eller friskvårsaktivitet. Vi har även tillgång till massage en gång i månaden samt regelbunden hälsokontroll.

Flexibla arbetstider

Flextid samt möjlighet att jobba hemifrån.