Platsannons Drift- och servicechef

Om oss

Glada Hudikhem är ett av Hudiksvalls kommun helägt bostadsbolag som äger och förvaltar 4 498 lägenheter och 18 408 kvm lokaler fördelat över hela kommunen. Vi omsätter 322 Mkr och har 91 anställda. Vi är ett aktivt bostadsbolag med stort intresse för den lokala samhällsutvecklingen.

Våra kärnvärden Helhet, Engagemang och Möjlighet bygger våra gemensamma värderingar som vägleder oss i vårt dagliga arbete. De sammanfattas med ordet HEM, som en påminnelse om att vi arbetar med något mycket större och viktigare än hus. Vi arbetar med människors HEM, där minnen skapas.

Arbetsbeskrivning

Vi behöver ytterligare en offensiv och vaken medarbetare som vill vara med och driva utvecklingen för Glada Hudikhems hela fastighetsbestånd. Som person har du en positiv grundsyn, är drivande, motiverande och kommunikativ.

Som Drift- och servicechef leder du vår interna reparationsgrupp. Som idag bemannas av egna snickare, ventilationstekniker, VVS-tekniker, elektriker och verkstadsmekaniker, totalt 13 personer.

Du ansvarar för att leda och fördela arbetet på respektive intern yrkesgrupp eller av inköpta ramavtalsleverantörer. I rollen ingår att säkerställa en effektiv och väl fungerande ärendehantering och verksamhetsservice till våra kunder.

Du kommer även att bli ansvarig för mindre projekt utförda i egen regi, exempelvis lägenhetsrenoveringar. I arbetet ingår också att leda vår jour- och beredskapsgrupp om 10 personer. Du arbetar alltså nära förvaltningsorganisationen, våra kunder, leverantörer och entreprenörer.

Drift- och servicechef rapporterar till Tekniska chefen.

Vem är du?

Vi söker dig som har en Högskoleutbildning med inriktning mot bygg, fastighet eller installation alternativt tillgodogjort dig motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet.
Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt, du vill vara med och utveckla, driva samt följa upp våra arbetsprocesser och metoder. Då arbetet innefattar många kontaktytor är det också viktigt att du är en god kommunikatör och att du är duktig på att förmedla budskap samt har en förmåga att bygga relationer och nätverk. Du har bra kunskaper i office-paketet och lätt för att sätta dig in i olika system. B-körkort är ett krav. Meriterande är om du har ledarerfarenheter samt kunskap inom fastighetsbranschen och tekniska installationer.

Vad erbjuder vi?Som Drift- och servicechef erbjuds du en varierad tjänst med fokus på ledarskap, utveckling och förbättring. Du ansvarar för arbetsledningen inom reparationsgruppen samt bidrar till teamkänslan genom samtliga områden och avdelningar i organisationen, då vi samarbetar för bästa möjliga service till våra hyresgäster oavsett tillhörighet. De olika arbetsuppgifterna gör arbetet såväl mångsidigt, spännande som utvecklande.
Vi erbjuder också massage, friskvård/peng, friskvårdstimme, hälsokontroll, flextid och möjlighet till hemarbete.
Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning med tillträde efter överenskommelse.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta

Lars Ohlsson Tekniskchef, tel. 0650-354 06, E-post: lars.ohlson@hudikhem.se
Christina Björklund HR- chef, tel. 0650-296 31, E-post: christina.bjorklund@hudikhem.se

Fackliga representanter

Stig Andersson Vision, tel 0650-354 35, E-post stig.andersson@hudikhem.se
Kontroll ur straffregistret kommer att krävas.

Välkommen med din ansökan senast 2023-02-05 
Sök tjänsten Drift- och serviceshef här